На Сумщині чоловік "випадково" поцупив мобільний з магазину

Раніше судимому крадію загрожує до п'яти років за ґратами

На Сумщині чоловік "випадково" поцупив м…

На лінію "102" від 31-річного продавця одного з конотопських магазинів надійшло повідомлення про крадіжку. Заявник розповів, що невідома особа поцупила стільниковий телефон відомої марки вартістю понад три тисячі гривень, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився 29-річний житель сусіднього району. Чоловік вже відбував покарання за скоєння майнових злочинів. У вчиненому він одразу зізнався та пояснив, що злочин не планував.

За словами підозрюваного, під час прогулянки центром міста він вирішив зазирнути до одного з місцевих магазинів з продажу стільникових телефонів. Коли продавець магазину відволікся на іншого покупця, дістав з незачиненої вітрини мобільний та вийшов з магазину. Викрадену річ того ж дня здав до ломбарду за тисячу гривень, а отримані в такий спосіб кошти витратив на власні потреби.

Поліцейські розшукали викрадений телефон та повернули його власнику. У відношенні зловмисника відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає до п‘яти років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme