На Сумщині 20-річна мати вдалася до крадіжки заради утримання немовля

Дівчина поцупила з банківської картки односельчанки близько трьох тисяч гривень

На Сумщині 20-річна мати вдалася до крад…

До чергової частини Липоводолинського відділення поліції з заявою про крадіжку звернулась 55-річна жителька району. Вона розповіла правоохоронцям, що з її банківської картки невідомим чином зникли близько трьох тисяч гривень. Жінка поділилась своєю підозрою, що вона стала жертвою дій кіберзлочинців, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Правоохоронці встановили особу зловмисника, а точніше - зловмисниці, яка весь цей час знаходилась поряд із потерпілою. Нею виявилась її 20-річна односельчанка, до якої заявниця зверталась час від часу по допомогу в поповненні рахунку свого мобільного телефону. Жінка передавала дівчині свою банківську картку, аби та переказувала гроші з її банківського рахунку на рахунок мобільного оператора.

Скориставшись довірливістю потерпілої та її необізнаністю в безготівкових розрахунках, підозрювана вирішила привласнити частину грошей з рахунку односельчанки. За невеликий проміжок часу вона спустошила банківський рахунок жінки на загальну суму близько трьох тисяч гривень. Наразі підозрюваній вже оголошено про підозру за ч. 1 та ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка".

Свої дії зловмисниця пояснює скрутним матеріальним становищем. Викрадені гроші вона витрачала на утримання власної новонародженої дитини та свої особисті потреби.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme