UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині деякі тергромади занизили показники по бюджету

Голова Миколаївської ОДА нагадав головам тергромад, що одним із головних джерел надходжень до місцевих бюджетів є податок на землю

На Миколаївщині деякі тергромади занизил…

На Миколаївщини деякі голови тергромад до формування бюджетів віднеслися без належної відповідальності. Про це заявив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко під час семінару, повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на ОДА.

Зазначається, що по шести громадах - Куцурубській, Ольшанській, Коблевській, Михайлівській, Нечаянській, Прибужанівській спостерігається заплановане зменшення надходжень по податку на доходи фізичних осіб. Крім того, в бюджетах ОТГ планується спад надходжень по земельному податку – на 9,2%: "Я знаю, навіщо це робиться і дуже прошу – не треба знижувати показники, я хочу бачити динаміку розвитку територій Миколаївщини", - сказав Олексій Савченко.

Він нагадав головам тергромад, що одним із головних джерел надходжень до місцевих бюджетів є податок на землю. При цьому в громадах оподатковується лише 66 % площі земель сільськогосподарського призначення. Голова облдержадміністрації дав доручення за підсумками І кварталу внести зміни до бюджетів ОТГ по збільшенню доходної частини. Щоб вже з квітня була можливість покращити добробут громадян та розпочати розбудовувати території селищ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme