UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині бізнесмени ледь не зірвали інвестпроект за 300 млн євро

Місцеві комерсанти отримали в оренду 3,5 гектара землі для будівництва експлуатаційної бази свого підприємста та захопили сусідню залізничну ділянку

На Миколаївщині бізнесмени ледь не зірва…

На Миколаївщині викрили оборудку, що могла зірвати міжнародний інвестиційний проект на 300 мільйонів євро. Про це Depo.Миколаїв повідомили у Службі безпеки України.

Співробітники СБУ викрили на Миколаївщині оборудку, яка могла зірвати реалізацію міжнародного інвестпроекту з електрофікації та будівництва другої залізничної колії на ділянці Долинська - Миколаїв - Колосівка загальною вартістю 300 мільйонів євро.

Правоохоронці встановили, що місцеві комерсанти отримали в оренду 3,5 гектара землі для будівництва експлуатаційної бази свого підприємства. Для виробничих потреб ділки захопили сусідню залізничну ділянку, через яку повинна була проходити друга колія.

Співробітники спецслужби задокументували, що комерсанти, зокрема, зруйнували земельний насип та інші інженерні споруди залізничників. На незаконно привласненій ділянці вони проклали дорогу для проїзду власного транспорту. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 197-1 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії. Всі протиправні роботи на залізничній ділянці припинено.

Нагадаємо, що Європейський банк виділив кошти на електрифікацію лінії "Долинська-Миколаїв-Колосівка". Інвестиційний банк надасть 150 млн євро кредитних коштів під державні гарантії, а ще 150 млн євро кошти банку реконструкції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme