UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині батько з сином чотири рази обчистили "улюблений" будинок

Чоловік частенько їздив у відряждення, а у цей час його будинок розкрадали злодії 

На Миколаївщині батько з сином чотири ра…

Поліцейські встановили особи викрадачів, які регулярно обкрадали один і той самый будинок. Правоохоронці вилучили майно потерпілого та повернули його власнику, а зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

До Миколаївського відділення звернувся 43-річний чоловік, який повідомив, що став жертвою крадіїв. Зі слів потерпілого правоохоронцям стало відомо, що він часто їздить у відрядження та залишає будинок без нагляду. Так, в черговий раз повернувшись додому, він виявив, що з вхідних дверей зірвано навісний замок, а з будинку зникли телевізор та пральна машинка. У подальшому, оглянувши територію домоволодіння, потерпілий побачив, що з підсобного приміщення зникли електроінструменти, запчастини та металеві вироби.

Правоохоронці встановили особу крадіїв 20-річного парубка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та зараз знаходиться на умовному терміні покарання, а також його 54-річного батька. Зі слів зловмисників, їм терміново потрібні були кошти, а так як в будинку нікого не було, вони вирішили взяти спочатку лише металобрухт з подвір'я. Наступного дня, коли отримані від реалізації викраденого гроші закінчилися, злочинці вирішили знову підживитися на тому ж самому місці, і так, протягом чотирьох діб, зловмисники проникали на територію домоволодіння та виносили звідти речі, які можна перепродати.

Наразі викрадене майно вилучено та повернуто власникові. Частина незаконно привласнених речей ще знаходилась вдома у зловмисників, а от електротехніку правоохоронці вилучили у громадян, яким крадії реалізували пограбоване.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 КК України "Крадіжка", що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Зловмисникам оголошено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme