UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Луганщині обстріли бойовиків пошкодили дві школи

В Луганській області обстріли бойовиків "ЛНР" пошкодили дві школи - в селищі Трьохізбенка та у селищі Врубівка

Як повідомляє прес-служба Луганської обласної ВЦА, прямим попаданням міни з 120-мм міномету у вікно пошкоджено будівлю Трьохізбенської загальноосвітньої школи, вибухом повибивало шибки та двері.

"Учбовий процес у навчальному закладі призупинено. Також, вогнем із артилерії 152-мм калібру пошкоджено системи електро- та водопостачання у смт Врубівка Попаснянського району. Наразі на місці події працюють спеціалісти та ліквідовують наслідки обстрілу, до населеного пункту доставлені генератори", - йдеться у повідомленні.

За даними речниці поліції Луганської області Тетяни Погукай, сьогодні, 1 лютого, о п'ятій ранку бойовики обстріляли селище Врубовка Попаснянського району. Внаслідок обстрілів є руйнування приватних будинків і будинку школи.

Крім того, минулої доби російсько-окупаційні війська 20 разів порушували режим тиші вздовж лінії розмежування.

У напрямку околиць міста Попасна, сіл Новозванівка, Новоолександрівка та Троїцьке 11 разів застосовувалися 152-мм самохідні артилерійські установки, 82-мм міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

По укріпленнях сил АТО поблизу сіл Лопаскине та Кримське Новоайдарського району бойовики сім разів використовували 152-мм самохідні артилерійські установки, 120-мм і 82-мм міномети, гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У той же час у напрямку смт Станиця Луганська відкривався вогонь з підствольних гранатометів. Також, у районі працював ворожий снайпер.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme