UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині викрили наркоторгівців

Троє чоловіків

На Хмельниччині викрили наркоторгівців…

Правоохоронці Хмельниччини викрили організовану злочинну групу, яка займалась збутом наркотичних речовин, повідомляє Depo.Хмельницький.

Правоохоронці прокуратури спільно з поліцейськими встановили трьох осіб, що з метою наживи торік на території області займалися придбанням, перевезенням, зберіганням та збутом наркотичної речовини – канабісу.

"За фактом у Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження, досудове розслідування у якому здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області," - інформують в прес-службі прокуратури області.

Зазначених осіб затримали в порядку ст.208 КПК України.

Членам злочинного угрупування повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.307 КК України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Організатору та одному з членів групи обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, іншому – у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme