UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині "горіла" атомна станція

Рятувальники тренувалися ліквідовувати надзвичайну ситуацію на ХАЕС

На Хмельниччині "горіла" атомна станція…

На території Хмельницької АЕС відбулися планові пожежно-тактичні навчання, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу атомної.

За легендою навчань внаслідок короткого замикання електропроводки сталася пожежа в адміністративно-побутовому корпусі Хмельницької АЕС.

У ліквідації умовної пожежі, яка охопила приміщення конференц-зали площею 70 кв. м, були задіяні сили, засоби та обладнання пожежно-рятувальних підрозділів 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій (3 ДПРЗ ГУ ДСНС) України у Хмельницькій області та аварійні бригади ВП ХАЕС.

В рамках навчань персонал атомної станції разом із рятувальниками продемонстрував послідовність та злагодженість дій при ліквідації умовної пожежі.

За словами начальника 7 Державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ) з охорони ХАЕС, полковника служби цивільного захисту Вадима Шпака, під час проведення пожежно-тактичних навчань були закріплені професійні навички з організації та гасіння пожежі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme