Москаль припускає, що Сущенко може стати Савченко-2

Очільник Закарпаття не розуміє, чому на гучні справи адвокатом беруть Фейгіна

Москаль припускає, що Сущенко може стати…

Геннадій Москаль переконаний, що такою, як Савченко стала зараз, її зробив адвокат Фейгін. Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA, пише Depo.Закарпаття.

"Я добре знаю всю цю історію, тому що у нас дислокувався "Айдар". І я від багатьох бійців знаю про Надю більше, ніж про неї відомо більшості українців. У мене питання не до Савченко. У мене питання, хто зробив її адвокатом Фейгіна. Оце — питання. Після Pussy Riot було видно, що ця людина дуже вміє глибоко, переконливо... У нас в Україні при всій нашій демократії адвокат не міг би себе так вести. Його б давно позбавили ліцензії, якби він вів себе, як Фейгін, який постійно їздить, виступає, розказує третє-десяте.

Ми вже раз вступили. А зараз можемо ще такого ж самого Сущенка отримати, якого він захищає сьогодні. Зрозумійте мене правильно. Сказати, що це одна Савченко так зробила — не можна. Це так її психологічно обробили. І адвокат, скоріше за все, мізки їй вправляв, Фейгін. Але чому це його скрізь беруть на такі справи? Хіба не було видно по Pussy Riot, що це за людина? Нащо Путіну потрібен був цей скандал, що зчинився у Храмі Христа Спасителя? Здавалося б, нікому це не потрібно. Але гляньте — тихенько, культурненько — уже вони всі в друзях Владіміра Владіміровича. І можемо чекати ще на пару таких, як Савченко", - сказав Москаль.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme