UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївці назвали недоліки головної вулиці міста

Соцопитування показало, чи задоволені городяни зовнішнім виглядом Соборної та що пропонують змінити

Миколаївці назвали недоліки головної вул…

Майже половина миколаївців виступають за реконструкцію вулиці Соборній, а найпершими кроками вважають необхідність реконструкції будівель, збільшення кількості урн, а також наведення порядків з рекламою. Про це йдеться у звітах Центру соціологічних досліджень "Південь", повідомляє Depo.Миколаїв.

Більшість жителів вулиці виявили бажання реконструювати вулицю Соборну 41,8%, хоча 24,1 % вважають, що і зараз її зовнішній вигляд прийнятний. Але вони так само підтримують ідею модернізації.

Також більшість мешканців вулиці залишилися задоволені відносною чистотою, відсутністю сміття, а також великою кількість лавок, магазинів і кафе.

Варто зазначити, що більшість жителів Соборної виступили проти великої кількості реклами. Щодо враження про розташування МАФів на вулиці Соборна, то воно виявилося солідарним з враженням від реклами (51,9%). Для створення особливої атмосфери центральної вулиці, на думку мешканців, необхідно часто проводити різні культурні заходи (концерти, паради) - 51,9%. Саме такого роду дії збільшать туристичну привабливість вулиці і всього міста.

Опитування відпочиваючих на Соборній та інших відвідувачів вулиці (інтерв'юери працювали і в будні і вихідні дні) показав більш очікувані результати. Практично всі миколаївці вважають Соборну головним місцем відпочинку в місті.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme