UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Член виконкому про стихійні ринки Миколаєва: Ми у кам'яному столітті

Дмитро Канарський назвав "шанхаєм" стихійні ринки міста

Член виконкому про стихійні ринки Микола…

Член Миколаївського виконкому Дмитро Канарський розкритикував стихійні ринки міста, назвавши їх кам'яним століттям. Про це він написав у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Канарський згадав своє дитинство, коли спостерігав, як у 1990 розвивався ринок "Евіс" біля Центрального міського стадіону. Також він згадавприклад стихійного ринку по вул. Сінній, за Ценральним ринком. За словами Канарського на відміну від "Евіса" тут еволюція зупинилася, люді і досі продають всякий непотріб просто на землі:

"Прогуляйтеся по Сінній від Рюміна до Пушкінської. Тут навіть до металевих столів справа не дійшла. Еволюція зупинилася на розкладачках, табуретках і ганчірках. При цьому це явище почалося тут не після розвалу совка, а значно пізніше. Ми в кам'яному столітті, панове, незважаючи на всі ці Фейсбучики, айфончики і автотранспорт. І жити нам, миколаївцям, в цьому подобається, раз ми приймаємо це вже так довго. Від душі сподіваюся, що наші діти тут все змінять, а не покинуть нас, тому що в цьому шанхаї жити вже дуже сумно, а змінити ми не можемо в силу нечисленності нас, незадоволених і бачивших світло вогнів Парижа, як би пафосно це не звучало", - написав він.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme