"Красилівський агрегатний завод" має порушень майже на 7 млн грн

Державні аудитори перевірили підприємство "Укроборонпрому" на Хмельниччині

"Красилівський агрегатний завод" має пор…

Аудитори встановили ряд факторів внутрішнього і зовнішнього характеру, що негативно вплинули на ефективність фінансово-господарської діяльності державного підприємства, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ОДА.

"Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області при проведенні державного фінансового аудиту діяльності зазначеного Підприємства виявили порушень на загальну суму 6928,94 тис. грн, в тому числі порушень, що призвели до недоотримання доходів та втрат на загальну суму 5283,7 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Завод реалізовував продукцію за ціною нижче фактичної собівартості, що призвело до втрати фінансових ресурсів на загальну суму 3437,9 тис. гривень.

Не виконав вимоги наказу Концерну "Укроборонпром" щодо тендерних торгів при придбанні сировини та матеріалів і втратив ще 1207,6 тис. гривень.

Не вжив достатніх заходів щодо своєчасного стягнення дебіторської заборгованост, а це призвело до втрат активів підприємства на загальну суму 590,2 тис. гривень.

Крім того, проведення витрат на благодійну допомогу при збитковій діяльності понад визначений фінансовим планом розмір призвели до нанесення матеріальної шкоди на суму 48,0 тис. гривень.

Матеріали аудиту передали правоохороннцям.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme