UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Харків'яни стали кращими стрільцями з лука в Україні

Харків'яни стали чемпіонами України зі стрільби з лука

Харків'яни стали кращими стрільцями…

Як повідомили Depo.Харків в Управлінні зі справ молоді та спорту Харківської ОДА, Змагання у приміщенні серед дорослих і юніорів проходили з 27 по 30 січня в місті Суми.

За відомостями ОДА, в чемпіонаті взяли участь понад 200 спортсменів з 10 областей України, які змагалися в класичному і блочному луці.

Серед жінок в категорії класичного лука харків'янка Павличенко Дарина стала срібною призеркою чемпіонату.

У категорії "юніори" серед чоловіків срібним призером змагань став Кравчук Микита. А Катерина Мазорчук виборола бронзову медаль серед жінок.

У категорії блочного лука знову не було рівних харківським спортсменам. Чемпіонами країни стали: серед жінок - Борисенко Олена, серед чоловіків - Соколов Олександр.

У командних змаганнях серед жінок дві харківські команди піднялися на п'єдестал: чемпіонками України стала харківська команда у складі Павличенко Дарини, Волобуєвої Анастасії і Бережної Тетяни, друга харківська команда у складі Маркової Анастасії, Гарамової Римми і Гугленко Катерини стали бронзовими призерами.

У категорії "юніори" дві харківські команди вибороли срібні медалі: жіноча юніорська команда Харківської області та чоловіча юніорська команда Харківської області.

У командних змаганнях з блочного лука чемпіонками країни стали знову харківські спортсменки у складі команди Харківської області. У чоловіків в цій категорії харківські спортсмени посіли друге місце у складі команди Харківської області.

У загальнокомандному заліку Харківська область посіла перше місце.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme