"Грошовий мішок" Думи замахнувся на свою "Росію" у Тихому океані

Бізнесмен і колишній депутат російського парламенту Антон Баков має намір купити три безлюдних острови у віддаленій тихоокеанській країні Кірібаті, щоб відродити імперію Романових і створити "альтернативну Росію"

"Грошовий мішок" Думи замахнувся на свою…

Про це передає Depo.ua з посиланням на The Telegraph.

За інформацією видання, він планує створити столицю нової російської держави на незаселеному кораловому атолі Молден у південній частині Тихого океану. Бізнесмен планує інвестувати 280 мільйонів фунтів стерлінгів і створити на острові мережу курортів.

Будучи переконаним монархістом, Баков хоче, щоб 64-річний німецький принц Карл Еміх Лейнінген, який очевидно є прапраправнуком російського імператора Олександра II (правив у 19 столітті), зійшов на престол і відновив російську монархію, скинуту з престолу в 1917 році під час більшовицької революції.

На думку Бакова, багато росіян, які розчарувалися в російському президентові Володимирі Путіні, підтримують ідею відродження монархії.

Зазначається, що влада держави Кірібаті серйозно розглядає пропозицію Бакова. У цієї країни невизначене майбутнє, тому що її острови поступово йдуть під воду, а сама вона шукає нові джерела доходу і місця для переселення 107 тисяч своїх громадян, чиї будинки і джерела існування опинилися під загрозою. Завдяки цьому влада планує отримати необхідні інвестиції і стати туристичною країною.

Деякі припускають, що таким чином Баков сподівається створити податковий оазис.

Нагадаємо, що на Росії залишився нащадок імператорської сім'ї Дмитро Романович Романов - внучатий небіж останнього російського імператора Миколи II. Родинними зв'язками князь пов'язаний з сім'ями правителів Європи.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme