UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Голова Миколаївської ОДА додав до своїх статків нову квартиру

Двокімнатна квартира обійшлася Олексію Савченку у 1 млн 360 тис. гривень

Голова Миколаївської ОДА додав до своїх…

Голова Миколаївської області Олексій Савченко придбав двокімнатну квартиру в новобудові, а дані про неї дописав у свою е-декларацію. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Мой город".

Згідно з декларацією, 27 січня цього року очільник Миколаївської області придбав об'єкт нерухомості у миколаївського підприємця Сергія Андрієвського за 1 млн 360 тис. 654 грн. Зокрема, згідно Держреєстру юридичних і фізичних осіб, Андрієвський керує фірмою ТОВ "Приват бугстрой", яка займається будівництвом житлових і нежитлових будинків.

Згідно Держреєстру майнових прав на нерухоме майно, квартира загальною площею 60,9 кв. м розташована в шестиповерховій новобудові по вул. Сінна, 47 (колишня вул. Будьонного). На території будинку облаштований затишний внутрішній дворик з фонтаном, також є парковка для автомобілів.

Видання зазначає, що виходячи з цін, зазначених на сайтах нерухомості, двокімнатна квартира з ремонтом у цій новобудові повинна була обійтися Савченко в два рази дорожче, більше 2 млн гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme