Футболісти з "Сум" "розтікаються" по різних клубах

Гравці клубу, що має певні складнощі, шукають інші команди

Футболісти з "Сум" "розтікаються" по різ…

Гравці ПФК "Суми", який переживає суттєві транформації, переходять у інші клуби, повідомляє Depo.Суми.

Колишній гравець професійного футбольного клубу "Суми" Іван Брікнер після перебування на перегляді у донецькому "Олімпіку" підписав контракт з клубом. Контракт 23-річного хавбека розрахований на два роки. Нагадаємо, Іван з 2013-го року захищав кольори сумської команди, а в цьому сезоні відіграв в усіх турнірах 20 матчів та відзначився 4-ма голами.

Також на перегляді у донецької команди зараз перебувають вихованець сумського футболу Євген Захарченко, та екс-гравець ПФК Суми Олександр Єрмаченко.

Вихованець краснопільського футболу, також екс-гравець ПФК "Суми" Олександр Лебеденко, який на початку сезону виступав за маріупольський "Іллічівець", перебуває на перегляді у футбольного клубу "Полтава", який очолює екс-тренер сумчан Юрій Ярошенко. Як повідомляє прес-служба полтавського клубу, по завершенню зборів Лебеденко підпише контракт з футбольним клубом "Полтава".

Друга команда "Інгульця", яка виступає у другій лізі, підписала контракт з Олександром Мєдвєдєвим. Захисник грав за сумську "Барсу", а також до початку зими захищав кольори професійного футбольного клубу "Суми". Як відомо, другу команду "Інгульця" очолює екс-тренер Барси та ПФК Суми Андрій Кононенко, нагадує UA:Суми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme