Фонтани в "серці" Києва відремонтують за 33 мільйони

КП "Київводфонд" 24 січня за результатами тендеру уклало дві угоди з ТОВ "Енерґо-Інвест" про реконструкцію фонтанів на Майдані Незалежності на загальну суму 32,76 мільйона гривень

Фонтани в "серці" Києва відремонтують за…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на систему "Прозорро".

У листопаді "Київводфонд" замовив проекти реконструкції цій же фірмі за 189 тисяч гривень. Зазначається, що на тендери більше ніхто не прийшов.

За нинішніми угодами до жовтня 2017 року великий фонтан відремонтують за 19,54 мільйона гривень, а 6 малих фонтанів – за 13,22 мільйона гривень.

Ремонт передбачає бетонну стяжку та гідроізоляцію підлоги, укладання граніту, монтаж трубопроводів, насосного обладнання, освітлення, системи автоматизації в технічних приміщеннях, зовнішніх мереж електропостачання, відеоспостереження, аудіо-системи тощо.

Єдиним конкурентом на тендері було дніпровське ПП "Нова" Богдана Водолажченка зі статутним капіталом 300 гривень, пишуть "Наші гроші". Київський "Енерґо-Інвест" належить Сергію Фіщуку і Ларисі Майструк.

У серпні 2016 року фірма-переможець виграла тендер "Київводфонду" на будівництво фонтанів в акваторії Русанівського каналу за 11,06 мільйона гривень.

Нагадаємо, у 2012 році КМДА замовляла ТОВ "Українсько-китайський центр розвитку" модернізацію фонтанного комплексу з встановленням світло-динамічного обладнання на Майдані Незалежності за 4,02 мільйона грвиень. Нинішній ремонт цих самих фонтанів коштує у 8 разів дорожче.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme