UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Джонні Деппа звинуватили у марнотратстві його колишні менеджери

Екс-менеджери зірки "Піратів Карибського моря" Джонні Деппа тягнуть його до суду

Не встиг актор Джонні Депп розлучитися, як його знову викликають до суду, передає Depo.ua з посиланням на Variety.

Нещодавно Депп заявив, що недобросовісні менеджери компанії The Management Group своїми діями лишили його мільйонів доларів. Мовляв, він був змушений продати свої активи, аби не лишитися банкротом. На думку актора, цього можна було б уникнути, якби його роками не "підставляли" і не наживалися на ньому.

Актор вже звернувся до суд з проханням почати розгляд справи і відшкодувати йому збитки, які він оцінив у 25 мільйонів доларів.

Але колишні менеджери Деппа пригадали його ставлення до грошей і зауважили, що у жалюгідному стані Джонні опинився через власні вчинки. Вони дорікнули йому марнотратством.

"Містер Депп не бажав слухати застережень. На всі поради і прохання поводитися з фінансами не так марнотратно і не вести такий екстравагантний спосіб життя, містер Депп відповідав нецензурною лайкою і вимогами знайти спосіб залагодити це. Тільки містер Депп і ніхто більше цілком і повністю відповідальний за сумну ситуацію з фінансами. Він відмовлявся що-небудь міняти і продовжував жити невідповідно до своїх достатків", - йдеться у заяві екс-менеджерів актора.

Команда колишніх працівників Деппа сьогодні, 1 лютого, подала до суду Лос-Анджелеса заяву, в якій відповіла на претензії Джонні і розповіла про його любов до життя на широку ногу.

Приміром, лише 3 мільйони доларів актор витратив, аби розвіяти прах Хантера Томпсона, вистріливши з гармати над каньйоном. 18 мільйонів пішло на 15-метрову яхту, ще 4 мільйони - на збитковий рекорд-лейбл, і це далеко не всі витрати! Тільки на вино актор витрачає 30 тисяч доларів на місяць.

Тепер екс-менеджери Деппа хочуть не лише відстояти свою правоту, а й мають намір змусити Джонні виплатити борг у розмірі 4 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у січні суд розлучив Джонні Деппа та Ембер Херд, які нарешті змогли поділити майно.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme