UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дієтологи назвали п'ять продуктів, які вони ніколи не додають до смузі

Дієтологи представили список продуктів, які роблять смузі шкідливим для здоров'я

За словами експертів, смузі - це смачний і дуже легкий у приготуванні напій, який асоціюється зі здоровим харчуванням. Але неправильний добір продуктів може перетворити корисний напій в калорійну "бомбу" повну цукру, передає Depo.ua з посиланням на Prevention. Щоб зберегти користь смузі, дієтологи рекомендують не додавати наступні продукти:

1. Морозиво

Як пояснює дієтолог Сара Хаас, додавання морозива перетворює смузі в молочний коктейль, повний цукру. Якщо ви прагнете скоротити вживання солодкого, тоді відмовтеся від морозива як в даному випадку, так і в принципі.

2. Підсолоджувачі

За словами дієтолога Анжели Джин, підсолоджувачі роблять смузі десертом, аніж корисним напоєм. Щоб смузі не вийшов дуже кислим, рекомендується правильно комбінувати овочі і фрукти. Тільки в такому випадку вийде смачний і корисний смузі.

3. Йогурт з наповнювачами

Дієтолог Сара Хаас радить не додавати йогурт з наповнювачами, оскільки в ньому міститься не тільки цукор, а інші шкідливі речовини. Експерт пропонує замінити солодкий йогурт класичним.

4. Сік

Як розповідає Анжела Джин, придбаний у магазині, сік містить багато цукру, консервантів та інші шкідливі речовини. Тому, дієтолог радить додавати або свіжовичавлений сік, або правильно комбінувати інгредієнти, щоб напій вийшов правильної консистенції.

5. Сухофрукти

Більшість сухофруктів містять багато цукру, тому дієтологи не радять додавати багато кураги, родзинок або чорносливу в смузі. За словами Сари Хаас, іноді можна додати кілька сушених ягід, але робити це слід дуже рідко.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme