Депутат Кернеса не з'явився на суд до "обезчещеного" екс-колеги

Депутат Харківської міськради Максим Мусєєв не з'явився на засідання суду, який мав розглядати позов екс-депутата міськради Андрія Лесика щодо захисту честі та гідності

Депутат Кернеса не з'явився на суд…

Як передає Depo.Харків, Лесик, який є також членом медведчуківської організації "Український вибір", вів трансляцію із зали суду на своїй сторінці в "Фейсбук".

Суддя повідомив, що Мусєєв не з'явився на засідання, тому що його не повідомили про це належним чином і виклик він не отримав.

У зв'язку з відсутністю відповідача суд вважає розгляд позову сьогодні, 1 лютого, неможливим. Наступне засідання призначене на 27 лютого 10:30.

Як повідомляв Depo.Харків, раніше Лесик також анонсував засідання проти чинного Харківського міського голови Кернеса Геннадія Адольфовича за аналогічною суперечкою, а також депутата Іллєнка В'ячеслава Михайловича в Комінтернівському районному суді.

Він також додав, що на стадії відкриття є судові провадження про захист честі та гідності стосовно заступника мера Харкова Ігоря Терехова та депутата Харківської міськради Алли Бобейко.

Довідка Depo.Харків. Лесик, який є членом організації "Український вибір" кума Путіна Віктора Медведчука, під час депутатства у Харківській міськраді відзначився цілеспрямованою антиукраїнською риторикою. Екс-депутат, зокрема, під час святкування 9 травня спровокував конфлікт на Меморіалі Слави у Харкові, витягнувши на очах у проукраїнської спільноти георгіївську стрічку.

Рішення про дострокове припинення депутатських повноважень Лесика було прийняте 17 травня 2016 року на сесії Харківської міської ради. Того ж дня Лесик подав позов до суду, однак суд не задовольнив вимогу про поновлення депутатського мандату.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme