Бойовики припинили обстріл Авдіївки

Станом на дану годину бойовики припинили остріл міста Авдіївка 

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив народний депутат, координатор полку "Київ" Евген Дейдей, який перерабує в Авдіївці, передає Depo.ua.

"Годину тому бойовики припинили обстріл. До цього зв'язку не було абсолютно", - сказав Дейдей.

За його словами, наразі паніки в місті не спостерігається, ситуація під контролем. У місті працюють сапери та рятувальники. "Я зараз перебуваю в центрі Авдіївки, тут життя тече у своєму руслі, люди ходять, діти ходять. Паніки немає, ніхто не бігає, не кричить, тут все спокійно. Просто якщо є бажання, то, звичайно, чому б людині не виїхати і не пересидіти такий неспокійний час", - розповів нардеп.

Він повідомив, що внаслідок обстрілів міста пошкоджено багато будинків, є поранені серед мирних жителів. "Зараз ми намагаємося, спільними зусиллями, допомогти відновити ті втрати, - зруйновані будинки, газопровід дуже сильно постраждав... Абсолютно всі, хто має можливість допомагати, починає добровільно допомагати, разом з комунальними службами ми намагаємося допомогти як-то людям, які постраждали від обстрілу", - зазначає Дейдей.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, учора бойовики здійснили 86 обстрілів. Четвертий день найгарячіше біля Авдіївки Донецької області. За сьогоднішній ранок вони влаштували п'ять вогневих атак на українські позиції.

Під час обстрілу Авдіївки, кваліфікованому як теракт бойовиків "ДНР", поранення дістали троє мирних мешканців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme