UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Багатодітна вінницька родина, яка через пожежу опинилась просто неба, потребує допомоги

Рятуючись від вогню, діти вибігли з дому у чому були, зараз не мають у що переодягтися

Багатодітна вінницька родина, яка через…

Багатодітна сім'я з-під Вінниці, що вчора через пожежу залишилася без даху над головою, потребує допомоги небайдужих вінничан. Збір коштів та речей оголосила у Фейсбук вінничанка Людмила Степанюк, про що, з посиланням на "20 хвилин", повідомляє Depo.Вінниця.

Нагадаємо, 31 січня пожежа повністю знищила будинок родини, яка проживає у селі Пултівці. У вогні згоріли меблі, техніка, домашні речі, покрівлю, зовнішнє та внутрішнє облицювання стін. Сам будинок звели усього три роки тому, він увесь був з дерева.

У родині семеро дітей, найменшій біля двох років. Рятуючись від вогню, діти вибігли з дому у чому були, зараз не мають у що переодягтися. Зі слів матері Тетяни, наразі вирішується питання де вони будуть жити. Жінка зазначає, що нині необхідний одяг для 14 річного хлопчика. Для інших діток речі уже трохи підвезли. Також їм необхідні будуть меблі, особливо стільці.

Зв'язатися з потерпілими можна телефоном: 098 303 558 84 (Тетяна). мама дітей. Також родині можна допомогти матеріально, відправивши кошти на наступний рахунок: 4149 4978 3000 3127 (Петрова Тетяна Степанівна).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme