Агент Зозулі: Роман намагався поговорити з фанатами, але вони його лише ображали

Агент українського футболіста Романа Зозулі Володимир Кузьменко повідомив подробиці скандального розірвання орендної угоди з "Райо Вальєкано"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Сегодня. Нагадаємо, оренду Зозулі з "Бетіса" до "Райо Вальєкано" було зірвано під впливом фанатів "Райо", які звинуватили українця у нацизмі.

"Бачите як виходить, деяким радикальним людям здається, що здалеку їм краще видно, що насправді відбувається в Україні. І що вони краще знають, правильно чи неправильно вчиняє Рома, допомагаючи нашим військовим. Ну, а називати герб України неонацистських символом, це взагалі удар не тільки по Ромі, а й по всій країні. Дуже прикро, що все так сталося.

- Так Зозуля повернувся в "Бетіс"?

- А це ще невідомо - ще нічого не закінчилося. Ситуація склалася патова: Рома не може грати ні там, ні там. Але для мене зараз найголовніше, щоб у нього все було добре, і щоб з ним нічого не сталося. Тому переходу в "Райо" точно не буде. Так, як вони його зустріли... Якби ми знали заздалегідь, що таке може бути, то і розмови б про цей перехід не було. І для мене, і для Роми це стало повною несподіванкою. Я багато чого бачив, але таке...

- А що саме було?

- Ми з Ромою приїхали в офіс "Райо". Біля входу вже стояли кілька уболівальників - три або чотири людини. Але потім з'явилися ще чоловік 20. Почали вигукувати різні неприємні речі на його адресу. Рома хотів вийти з ними поговорити, порозумітися, я теж намагався з'ясувати, в чому причина. Але вони взагалі нікого і нічого не хотіли слухати, продовжували обзивати його різними словами. Дійшло до того, що вийшов президент клубу, і вони поставили ультиматум: "Він або ми".

Керівництву "Райо" ця ситуація теж була дуже неприємна, їм було незручно, що так сталося, але вони дали зрозуміти, що зробити нічого не можуть. І я просто забрав Рому, і ми поїхали. З боку "Бетіса" вже сказали: "Повертайтеся - і все". Для них теж головне, щоб людина себе почувала впевнено, і щоб подія ніяк не вплинула на психіку гравця.

- І що тепер?

- У мене є партнер, який веде переговори з іспанською федерацією - трансферне вікно вже закрито, але наш випадок форс-мажорний, тому ми хочемо знайти якийсь компроміс, вихід з положення. Крім того, намагаємося зараз зв'язатися з українською федерацією і уточнити, коли у нього закінчився контракт з "Дніпром". Згідно із законом, якщо у нього контракт закінчився до 30 червня минулого року, то у нього буде можливість бути заявленим за якийсь третій клуб. Але, звичайно, якщо іспанська федерація дасть дозвіл.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme