UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За серію крадіжок хмельничанка "отримала" три роки ув'язнення

Жінка здійснила цілу серію крадіжок - сумочки, телефони та інші цінні речі

За серію крадіжок хмельничанка "отримала…

47-річна злодіка отримала вирок суду - три роки позбавлення волі, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Гуляючи містом, зловмисниця заходила в магазини, аптеки, перукарні і непомітно викрадала сумочки, телефони та інші цінні речі, які власники залишали без нагляду," - розповідають в прес-службі ГУ НП області.

До того ж, жінка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини і знову повернулась до старого "ремесла".

Вона відстежувала потенційних жертв у торговельних центрах, перукарнях та на речовому ринку. Коли ті відволікались, залишаючи сумки та пакети без нагляду, жінка спритно ховала їх під свої речі і йшла геть. Гроші крадійка забирала собі, а телефони та інші цінні речі здавала в ломбарди.

Встановити та затримати зловмисницю допомогло відео із камер спостереження. Під час обшуку у помешканні підозрюваної правоохоронці виявили планшет однієї із заявниць.

Хмельницький міськрайонний суд розглянув матеріали кримінального провадження та визнав жінку винною у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст.185 - крадіжка ККУ. І присудив їй покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme