Вранці бойовики "накрили" Авдіївку "Градами" (ОНОВЛЕНО)

Близько 6 ранку вівторка бойовики випустили по Авдіївці чотири пакети "Градів"

Про це повідомляється на сторігці 72-ї гвардійської ОМБР, передає Depo.ua.

"Близько 05.40 ворог випустив по Авдіївці чотири пакети "Градів", тобто 160 ракетних снарядів. Стріляли з Донецька, як свідчать донетчани в соцмережах - 4 установки РСЗО "Град" били з чотирьох різних точок з цивільних житлових кварталів", - йдеться в повідомленні.

В місті є руйнування і жертви серед мирного населення.

"Горить газова труба. Як повідомлялося раніше, ворог ще звечора зруйнував обстрілами останню гілку електропостачання міста; завод змушений був припинити постачання тепла в квартири авдіївчан. В місті немає електрики, води, тепла, і тепер газу", - йдеться в повідомленні..

Кількість жертв і постраждалих уточнюється, додала прес-офіцер.

Як повідомили у штабі АТО, за минулу добу бойовики 71 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Найгарячіше було під Авдіївко. В результаті обстрілів троє військових загинули, двадцять дістали поранення і четверо травмовані.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла.

В місті оголошено надзвичайний стан. Створено штаб НС, до якого ввійшли керівники місцевої влади та силових структур.

Президент доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу через ситуацію в Авдіївці. Через події в Авдіївці Порошенко достроково завершив свій візит в Німеччину, терміново повернувшись до України.

За два останні дні, 29 і 30 січня, внаслідок ескалації конфлікту на Донбасі загинули восьмеро українських військових. Ще 26 отримали поранення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme