В Одесі правоохоронці затримали групу злочинців. Організатор групи використовував поліцейську форму

Розбійниками виявилися місцеві мешканці. Організатор вказаної злочинної групи - 20-ти річний одесит, який у своїй злочинній діяльності використовував ще трьох осіб, двоє з яких - неповнолітні

В Одесі правоохоронці затримали групу зл…

Співробітниками Управління карного розшуку та "КОРД", спільно із працівниками Приморського відділу поліції в Одесі, в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримано групу осіб за вчинення розбійних нападів, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу ГУ НП в Одеській області.

Розбійниками виявилися місцеві мешканці. Організатор вказаної злочинної групи - 20-ти річний одесит, який у своїй злочинній діяльності використовував ще трьох осіб, двоє з яких - неповнолітні.

При цьому організатор групи встиг самостійно скоїти два розбійних напади на жителів міста Одеси.

Використовуючи газовий балончик, він незаконно заволодів майном та коштами постраждалих. Під час обшуку у останнього було вилучено пістолет, патрони до нього, газовий балончик, службову форму співробітника "міліції", мобільні телефони, сім-карти, наручні годинники та інші речові докази.

Організатору злочинної групи вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Щодо зазначеного зловмисника Приморським районним судом міста Одеси обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Інщим затриманим обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування по вказаних фактах триває. Працівники поліції проводять перевірку можливої причетності затриманих до скоєння інших правопорушень.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme