У Полтаві ухвалили бюджет міста на 2017 рік

На дев'ятій сесії Полтавської міськради сьомого скликання депутати проголосували за бюджет-2017

У Полтаві ухвалили бюджет міста на 2017…

31 січня на дев'ятій сесії Полтавської міськради сьомого скликання ухвалили бюджет на 2017 рік, повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

Доходи та видатки бюджету Полтави на 2017 рік затверджені у розмірі 2,5 млрд грн.

Передувала голосуванню доповідь начальника бюджетно-фінансового управління Тетяни Чумак. Але міський голова Олександр Мамай перервав її, мотивувавши це тим, що ніхто з депутатів її не слухає. Мамай запропонував відразу перейти до запитань і пропозицій.

Після цього відбулася суперечка між опозиційними депутатами та міським головою і депутатами провладних фракцій. Опозиція заявила, що проект бюджету надійшов для ознайомлення тільки за декілька днів до голосування, і депутати не встигли його досконально вивчити, а, отже, не знають за що голосують.

Колишній міський голова Полтави Андрій Матковський (фракція Блоку Петра Порошенка) заявив, що це буде не бюджет розвитку, а соціальний бюджет, і хто не проголосує за цей проект, той знімає із себе відповідальність за соціальну захищеність полтавців.

Після бурхливих дебатів питання було поставлене на голосування. За проект бюджету віддали свої голоси 27 депутатів. Рішення було прийняте.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme