У Полтаві мер Олександр Мамай заявив, що віддасть премії на благодійність

Полтавські депутати проголосували за щомісячне преміювання мера та його заступників

У Полтаві мер Олександр Мамай заявив, що…

31 січня на дев'ятій сесії Полтавської міськради сьомого скликання депутати підтримали рішення про встановлення щомісячної премії міському голові, його заступникам та секретарю міськради у розмірі не більше 50 відсотків від середньомісячної заробітної плати, повідомляє кореспондент Depo.Полтава.

Також ухвалили надавати першому заступнику міського голови, секретарю міської ради, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючому справами виконавчого комітету Полтавської міської ради, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів у 2017 році матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної зарплати та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Передбачили депутати і можливість виплати одноразових премій меру та його заступникам за виконання особливо важливих завдань, до державних та професійних свят, ювілеїв, тощо, в розмірах не більше середньомісячної заробітної плати.

На заперечення опозиційних депутів міський голова Олександр Мамай заявив, що всі кошти буде віддавати на благодійність. Мер запропонував депутату Олександру Шамоті витрачати власні кошти на благодійні цілі, а Мамай заплатить в 30 разів більше.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme