UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві жінка двічі обікрала подругу

Два рази знайома привласнювала чужий мобільний телефон, однак подруга пожаліла її і не заявила у поліцію 

У Миколаєві жінка двічі обікрала подругу…

У Миколаєві дівчина двічі обкрадала подругу. Зі слів 43-річної потерпілої правоохоронцям стало відомо, що ще у грудні 2016 року її подруга, зібравшись додому після застілля, організованого потерпілою, попросила скористатися мобільним телефоном, мовляв дуже подобаються мелодії, і вона хоче перекачати їх собі. Нічого не підозрюючи, жінка дала свій засіб зв'язку, однак більше його не бачила. На запитання заявниці, коли ж знайома поверне телефон, та відповіла, що загубила чуже майно. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Потерпіла до поліції не заявила про втрату, а, придбавши новий засіб зв'язку, знову влаштувала застілля, на яке знову запросила ту ж саму знайому. А наступного дня жінка виявила, що зник її новий мобільний телефон. Домовласниця, хоча і підозрювала свою "подругу", однак до правоохоронців, жаліючи знайому, із заявою не звернулась.

Через деякий час до дільничного інспектора поліції прийшли мешканці села Вітовського району та повідомили, що односельчанка запропонувала їм придбати за вигідною ціною "мобілку", але вони були не впевнені, що телефон належить продавцю. Правоохоронець, відреагувавши на звернення громадян, опитав знайомих ймовірної зловмисниці, серед яких і виявив потерпілу.

29-річна зловмисниця зізналась у скоєному і розповіла, що, побачивши телефон у своєї подруги, вирішила його забрати та перепродати, так як їй потрібні були кошти. Однак виручені гроші швидко скінчились і зловмисниця вирішила знову "підзаробити", забравши ще один засіб зв'язку у тієї ж подруги. Поліцейські повернули власниці викрадене у неї майно.

Слідчим відділенням Вітовського відділення Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України "Шахрайство", санкція якої передбачає покарання від накладання штрафу до обмеження волі на строк до трьох років, та ч.2 ст.185 КК України "Крадіжка", санкція якої передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Зловмисниці оголошено про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme