У Києві відкрили пункт збору гумдопомоги для мешканців Авдіївки

У зв'язку зі складною ситуацією в Авдіївці полк "Київ" вирішив відкрити пункт збору гуманітарної допомоги для евакуйованих мешканців

Про це повідомив у Facebook народний депутат Євген Дейдей, який перебуває в зоні АТО, передає Depo.ua.

"Сьогодні і завтра на базі полку за адресою: м.Київ, вул.Будівельників, 6, буде проходити збір теплих речей, продуктів харчування, ліків та інших предметів першої необхідності.
Завтра о 17:00 буде відправлена ​​перша машина за допомогою", - поінформував Дейдей.

"Я знаю, що всі втомилися і вимоталися, але зараз від нас залежать життя сотень дітей і людей похилого віку, наших братів, які побачили війну в обличчя...Заради них і заради України ми повинні зібратися і об'єднатися! Тільки так ми вистоїмо", - закликав він.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла. В місті оголошено надзвичайний стан. Зранку 31 січня бойовики знову пішли в наступ. Мешканців міста вже готують до евакуації. Для цього підготували два потяги та 80 автобусів.

Через події в Авдіївці президент Петро Порошенко достроково завершив свій візит в Німеччину, повернувшись до України. Він доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme