У Харкові цигани напали на студента, коли той справляв нужду

Засуджена змовилася з приятелем та скоїла напад на студента

У Харкові цигани напали на студента, кол…

Як передає Depo.Харків, вирок жінці 25 січня ухвалив Ленінський районний суд м. Харкова. Засуджена – уродженка Росії, циганка. Вона має неповну середню освіту, незаміжня, безробітна та має на утриманні шістьох неповнолітніх дітей.

Суд встановив, що 5 квітня 2014 року близько 23:30 жінка змовилася зі своїм приятелем та на перехресті вулиць Псковської та Дніпропетровської вони скоїли напад на студента.

Чоловік підійшов до молодика, коли той справляв природну потребу під деревом, та вдарив його кулаком по обличчі. Потерпілий отримав перелом кута нижньої щелепи.

Від удару жертва впала, тоді до молодика підійшла циганка та витягла з правого карману куртки портмоне, у якому були 400 грн, студентський квиток та дві банківські картки.

Після цього співучасники з місця злочину зникли.

Під час допиту жінка заявила, що того вечора вона разом з приятелем підвозили потерпілого на авто. Під час цього він начебто почав до неї залицятися, після чого авто зупинили, молодика попросили вийти. Він начебто вийшов з машини та почав справляти нужду, у цей момент до нього підійшов приятель циганки та вдарив. При цьому жінка заперечила, що вкрала у потерпілого портмоне.

Однак на суді були представлені докази того, що напад був скоєний за попередньою домовленістю, а портмоне злочинці все ж вкрали.

Суд визнав жінку винною у скоєнні злочину за ст. 187 ч.2 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке належить їй. Жінка відбуватиме покарання у виконавчій установі закритого типу.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme