У Дніпрі створили антисепаратистський рух

Головною ціллю "Руху опору Дніпропетровщини" є боротьба з сепаратизмом та допомога фронту

У Дніпрі створили антисепаратистський ру…

Про це повідомляє "Мост-Днепр", передає Depo.Дніпро.

Сьогодні, 31 січня, було оголошено про створення "Руху опору Дніпропетровщини", до якого увійшли представники ДГО "Державницький ініціатива Яроша", ДОО "Цивільний корпус Азов", ГО "ВПК "Айдар" і Дніпровський союз ветеранів.

"У 2014 році Дніпропетровська область стала форпостом, показавши, як ми можемо протистояти сепаратизму. Зараз співпраця між громадськими організаціями ми переводимо в офіційну площину. Для цього підписуємо меморандум про створення "Руху опору Дніпропетровщини", - заявив глава ДОО "Цивільний корпус Азов" Родіон Кудряшов.

Глава правління ГО "ВПК "Айдар" Олександр Мотрюк зазначив, що "Айдар" буде проводити роботу по військово-патріотичному вихованню молоді, підтримці ветеранів АТО, а також допомоги людям там, де не справляються влада.

Глава Дніпровської спілки ветеранів АТО Артем Хранюк зазначив, що головна мета об'єднання - боротьба з проявами сепаратизму в Дніпрі і області.

"Зараз нам доводиться об'єднуватися, тому що ворог, який, здавалося, був переможений, знову з'явився. Йдеться про сепаратизм, борючись з яким на війні, ми проливали свою кров. Дуже прикро, що це відбувається в Дніпрі. Ми маємо намір цьому протистояти", - сказав він.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme