"Тиша" в Авдіївці має настати о 12:00

Є попередня інформація про настання режиму "тиші" в Авдіївці о 12:00, ремонтні бригади готові одразу розпочати роботи з відновлення ліній електропередач

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Донецької ОДА Павло Жебрівський, передає Depo.ua.

"Станом на 11:40 бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку із важкого озброєння, режиму тиші все ще нема. Російська сторона не надала письмового підтвердження режиму припинення вогню.Є попередня інформація про настання режиму тиші о 12:00. Ремонтні бригади готові одразу розпочати роботи з відновлення ліній електропередач", - написав він.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла. В місті оголошено надзвичайний стан. Зранку 31 січня бойовики знову пішли в наступ.

За словами голови Донецької ВЦА Павла Жебрівського наразі в Авдіївці забезпечено температуру батарей у житлових будинках в районі 30-40 градусів, а в самих домівках – 16 градусів тепла.

Президент доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу через ситуацію в Авдіївці. Через події в Авдіївці Порошенко достроково завершив свій візит в Німеччину, терміново повернувшись до України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme