Сумська міськрада зменшила податки

У місті знизили ставку податку на нерухоме майно

Сумська міськрада зменшила податки…

Зміни пов'язані з тим, що ставки цього податку прив'язана пов'язані до розміру мінімальної заробітної плати, яка з 1 січня 2017 року суттєво зросла і складає 3200 грн, пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій сумської міськради.

У зв'язку зі змінами внесеними до податкового кодексу України та з метою недопущення пропорційного зростання податкового навантаження на мешканців міста та юридичних осіб, департаментом забезпечення ресурсних платежів був підготовлений відповідний проект рішення.

Цей проект розроблений у межах повноважень органу місцевого самоврядування щодо встановлення місцевих податків; погоджений з постійною комісією з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики сумської міської ради та підтриманий депутатами 25 січня на сесії.

Цим документом внесені зміни до базового рішення в частині переліку об'єктів, які не є об'єднання об'єктом оподаткування, та зменшені в два рази ставки податку у відсотках до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme