Штаб АТО інформує про останні події з фронту поблизу Авдіївки

Загалом у зоні АТО зафіксовано 46 обстрілів. Двоє військових ЗСУ поранено, двоє травмовано

Штаб АТО інформує про останні події з фр…
Як повідомляє прес-центр АТО, загарбники продовжили обстріли наших позицій переважно з важкого озброєння, передає Depo.Донбас.

"На Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерії обстрілювали Водяне та Бердянське. Зі 120 мм мінометів - Новогригорівку, Красногорівку, Павлопіль, Талаківку, Новотроїцьке та знову ж - Водяне. По Широкиному та Новогригорівці бойовики вели вогонь з стрілецької зброї. По Чермалику - снайпер", - йдеться у повідомленні.
За даними штабу, на Донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти випустили по наших позиціях близько сотні снарядів РСЗВ БМ-21 "Град". Також вони обстрілювали наші позиції зі 152 мм артилерії. Багаторазово вогонь вели танки. По Авдіївці, Опитному та Верхньоторецькому - 120 мм міномети, а по Луганському - гранатомети та стрілецька зброя.
"На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська неодноразово вели вогонь по наших позиціях з 82 мм мінометів в районі Кримського, Троїцького та Новозванівки", - зазначають у прес-центрі АТО.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла. В місті оголошено надзвичайний стан. Зранку 31 січня бойовики знову пішли в наступ, попри гарантії російської сторони щодо припинення вогню з 10:00 до 17:00. За неофіційними даними, з частини міста вже почалася евакуація місцевих мешканців. А в Кремлі заявили про окупацію Авдіївки бойовиками.

Президент доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу через ситуацію в Авдіївці.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme