Розвідка оприлюднила шокуючі втрати бойовиків в боях за Авдіївку

Внаслідок боїв в районі промислової зони Авдіївки бойовики зазнають значних втрат

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України, обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою та характеризується здійсненням противником провокаційних і демонстраційних обстрілів позицій підрозділів сил АТО із застосуванням танків, артилерії, мінометів та стрілецької зброї з найбільшою інтенсивністю на Донецькому напрямку.

"Найбільш загостреною залишається ситуація в районі промислової зони Авдіївка. Внаслідок ударів у відповідь сил АТО втрати противника склали: вбитими – 10 та пораненими – 25 військовослужбовців зі складу 11 окремого мотострілецького полку 1 АК (Донецьк) ЗС Росії", - повідомили у розвідці.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла. В місті оголошено надзвичайний стан. Зранку 31 січня бойовики знову пішли в наступ. Мешканців міста вже готують до евакуації. Для цього підготували два потяги та 80 автобусів.

Через події в Авдіївці президент Петро Порошенко достроково завершив свій візит в Німеччину, повернувшись до України. Він доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу.

На пропозицію української сторони прининити вести вогонь по Авдіївці, бойовики відмовились та продовжують обстріли.



Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme