Потенційний новобранець "Динамо": Я постійно на зв'язку з Ребровим

Захисник "Леха" Тамаш Кадар розповів про свій можливий трансфер в київське "Динамо", переговори з яким веде вже тривалий час

Про це повідомляє Depo Сектор з посиланням на Nemzeti Sport

"Я постійно підтримую зв'язок з Сергієм Ребровим, який є ключовим людиною в цьому трансфері, і знаю, що клуби ведуть переговори. Він мені сказав, що я до сих пір входжу в плани "Динамо".

У мене є набагато більше інформації про трансфер, але я поки не можу її розголошувати. Зараз "Лех" думає про час, адже в Україні трансферне вікно закривається тільки на початку березня. Але більше часу мені б не хотілося чекати.

Я поки не обговорював з "Динамо" умови, адже спочатку повинні домовитися обидва клуби. Знаю, що є інтерес і з боку інших клубів, але конкретна пропозиція надійшла тільки з Києва. На жаль, все, що я можу зробити - тільки вірити, що сторони домовляться.

У той час як мої товариші по "Леху" борються в контрольних матчах, я тільки працюю на тренуваннях. Хоча я мав можливість зіграти в одному поєдинку, так як не заперечував проти своєї участі в ньому. Але зараз у мене є інші пріоритети. Я був би дуже щасливий, якби крапка в питанні мого переходу була б поставлена ​​якомога швидше", - сказав Кадар.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme