UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Порошенко скликає термінове засідання Тристоронньої групи через Авдіївку

Президент України Петро Порошенко доручив провести засідання Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі через ситуацію в Авдіївці

Про це в ефірі "5 каналу" заявив заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, передає Depo.ua.

"Буквально щойно президент доручив ініціювати скликання надзвичайного засідання Тристоронньої контактної групи в будь-якому режимі, і навіть в режимі відеоконференції, аби обговорити ту ситуацію, критичну, яка складається навколо Авдіївки", - зазначив Єлісєєв.

Як відомо, наступна зустріч Тристоронньої контактної групи у Мінську була запланована на 1 лютого. Втім, за словами Єлісєєва, надзвичайне засідання ТКГ повинно відбутися до запланованої дати.

"Останнім часом дуже напружена ситуація навколо Авдіївки. Маємо інформацію, що у зв'язку із обстрілами була зруйнована критично важлива інфраструктура міста і є загроза гуманітарної катастрофи у зв'язку з ескалацією навколо Авдіївки. Президент України вирішив перервати свій візит до Берліна і терміново повернутися до Києва для того, щоб координувати заходи уряду і заходи із запобігання гуманітарної катастрофи і пошуку реагування на обстріли які відбуваються довкола Авдіївки", - повідомив Єлісєєв.

Нагадаємо, що через події в Авдіївці Порошенко достроково завершив свій візит в Німеччину, терміново повернувшись до України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme