Після невдалої спроби прориву бойовики обстріляли з мінометів будинки у Кримському і Трьохізбенці

Після невдалої спроби прориву диверсійно-розвідувальної групи бойовиків на Луганщині терористи почали стріляти з мінометів по домівках мирних жителів

Як повідомляє Depo.Донбас, про це йдеться на Фейсбук-сторінці 93-ї бригади.

"Новини з передової. Сьогодні російсько-терористичні війська вдалися до безпрецедентних за своїм цинізмом провокацій проти українських військовослужбовців і мирного населення прифронтових селищ, зокрема Кримського та Трьохізбенки, що на Луганщині", - йдеться у повідомленні.

За даними бійців, з 13:00 противник намагався провести через позиції українських захисників розвідувально-диверсійну групу, проте спроба не мала успіху завдяки злагодженим діям підрозділів Збройних Сил України. Противник був змушений відступити. Його відхід здійснювався під прикриттям щільного вогню зі 120-мм і 82-мм мінометів.

"Станом на 19:50 незаконні збройні формування продовжують вести обстріл не лише позицій українських військовослужбовців, а й будинків мирних жителів. Щонайменше дві міни вже влучили в будинки селян.

Такі дії проти цивільного населення України є цинічним порушенням цивілізованих правил ведення війни, що підкреслює терористичну сутність і підступність противника", - зазначає 93-я бригада.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme