UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Підрозділи територіальної оборони Тернопільщини вчилися край боронити

Черговий вишкіл загонів територіальної оборони відбувся на базі полігону Білої

Підрозділи територіальної оборони Терноп…

31 січня підрозділи територіальної оборони Тернопільщини взяли участь в черговому вишкільному тренуванні, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ТОДА.

За словами військового комісару Тернопільського об'єднаного військового комісаріату Миколи Бойка, єдиний Всеукраїнський день стрільця провели із залученням двох загонів оборони - Тернопільського району та міста Тернопіль.

"У бойовій підготовці взяли участь близько 50 жителів краю. Наймолодшому учаснику - 20 років, найстаршому - 56. Це громадяни різної категорії, частина з яких працює на підприємствах чи в організаціях, є серед них й безробітні. Після сьогоднішніх занять двоє учасників виявили бажання добровільно вступити на військову службу за контрактом", - розповідає Микола Бойко.

Учасники проходять інженерну, військово-медичну, тактичну та вогневу підготовки. Відпрацьовують й практичні вправи стрільби з АК-74 та пістолета ПМ.

Головна умова участі в даному вишколі - придатність за станом здоров'я та відповідність морально-психологічним вимогам, адже тут люди мають справу зі зброєю.

Загони територіальної оборони сформували в усіх, без винятку, районах Тернопільської області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme