Останній день трансферного вікна в ТОП-чемпіонатах (ХРОНІКА)

Сьогодні в Європі закривається трансферне вікно

Останній день трансферного вікна в ТОП-ч…

Як повідомляє Depo.Сектор, в Україні трансферне вікно закриється не сьогодні, як і в більшості країн Східної Європи, де все ще триває пауза в чемпіонаті. В УПЛ трансферне вікно закривається аж 2 березня. Пропонуємо вашій увазі найбільш значущі переходи останнього дня трансферної діяльності в ТОП-чемпіонатах. Інформація оновлюється по мірі надходження.

23:24 - А ось і "Реал" нагадав про себе. "Вершкові" віддали в оренду свого хавбека Лукса Сілву в "Крузейро". Угода розрахована до 30 червня 2018 року.

22:05 - Нападник "Уотфорда" Одіон Ігало теж переїхав у Китай. Гравець продовжить кар'єру в китайському клубі "Чанчунь Ятай".

22:01 - Голкіпер ПСЖ Сальваторе Сірігу продовжить кар'єру в "Осасуні", з якогю підписав орендну угоду до кінця сезону. До цього ворота був також у оренді - в "Севільї".

20:48 - У Артема Федецького та Дениса Олійника з'явився зірковий партнер. "Дармштадт" підписав контракт з Хамітом Алтинтопом, який до цього грав за "Галатасарай".

20:45 - "Пескара" підсилилась зірковим нігерійцем Саллі Мунтарі, який до цього грав у Саудівській Аравії. Футболіст найбільше відомий за виступами у "Мілані" та "Інтері"

20:43 - Хесе повернувся в Іспанію, де захищатиме кольори "Лас-Пальмаса". Оренда розрахована на півроку. Нагадаємо, футболіст належить "Реалу". А от хіхонський "Спортінг" підписав іншого відомого гравця - Ласіну Траоре.

19:10 - Активно працюють в Англії. "Бернлі" уклав контракт з Ешлі Вествудом, який довгий час грав за "Астон Віллу", а нападник "Уотфорда" Джером Сінклейр на правах оренди перейшов в "Бірмінгем".

19:07 - "Аугсбург" придбав у "Лаціо" півзахисника Моріца Ляйтнера. Сторони не озвучують суму переходу. Відзначимо, що Ляйтнер в 2011 році вже виступав за "Аугсбург" на правах оренди.

18:23 - Тим часом головний тренер МЮ Жозе Моурінью заявив, що "червоні дияволи" нікого не підписуватимуть. Шанувальники манкуніанців можуть спати спокійно.

18:14 - "Астон Вілла" придбала 17-річного захисника Джекобо Бедо, який виступав за "Бері". Контракт - на 2,5 роки. Бірмінгемці заплатили за футболіста 600 тисяч євро.

15:35 - "Інтер" орендував захисника збірної Австралії Сейнсбері у "Цзянсу Сунін". Міланський клуб орендував футболіста до закінчення сезону. Захисник Трент Сейнсбері здатний грати в центрі оборони і на правому фланзі, він вже провів 21 матч за збірну Австралії.

15:05 - "Малага"українського голкіпера Дениса Бойка посилила свій склад іспанським півзахисником Хосе Родрігесом. Останнім часом Хосе виступав в чемпіонаті Німеччини за "Майнц", у якого і був орендований до кінця сезону.

14:05 - Італійський захисник Андреа Раноккія перебрався з "Інтера" в "Халл Сіті". Раноккія виступатиме за "тигрів" до кінця поточного сезону на правах оренди.

12:55 - Центральний півзахисник Мунір Оббаді став гравцем "Ніцци". Про терміни угоди 33-річного марокканця поки що не повідомляється. Останнім місцем роботи Оббаді був "Лілль", який він покинув після першої половини нинішнього сезону, зігравши лише 5 матчів в Лізі 1.

12:30 - "Лілль" підписав з "Аякса" вінгера Анвара Ель-Газі. 21-річний футболіст підписав контракт на 4,5 сезони, який буде діяти до липня 2021 року.

Про суму угоди офіційні джерела не поширюються, але за неофіційною інформацією вона склала 8 мільйонів євро. Всього в Аяксі Ель-Газі зіграв 99 ігор, в яких забив 23 голи.

11:15 - "Байєр" уклав контракт з 19-річним ямайським півзахисником. Півзахисник "Генка" Леон Бейлі уклав угоду з "Байєром" до 2022 року. 19-річний футболіст захищав кольори бельгійської команди з літа 2015 року. У новій команді ямаєць виступатиме під 9-м номером. У поточному сезоні Бейлі відіграв за "Генк" у всіх турнірах 35 матчів, відзначившись 8 голами і 10 результативними передачами.

10:50 - Нападаючий Еммануель Адебайор визначився зі своїм майбутнім. Тоголезький гравець, який до останнього намагався знайти команду в Англії, перебрався до Туреччини, футболіст підписав контракт з клубом "Істанбул ББ". Договір з 32-річним нападаючим підписаний на півтора року.

Останнім клубом Адебайора був "Кристал Пелас", який він залишив у липні минулого року.

10:30 - Як повідомляє офіційний сайт "Вулверхемптона", англійський клуб підписав постійний контракт з півзахисником "Бенфіки" Елдером Коштою. Термін угоди - 4,5 роки. Вартість трансферу - 13 млн фунтів. Це новий рекорд клубу. Раніше Кошта виступав за "Вулвз" на умовах оренди.

"Сампдорія" викупила Джурічича у "Бенфіки". Серб став повноцінним гравцем генуезького клубу. Сербський хавбек виступав за "Сампу" на правах оренди, в поточному сезоні провів сім матчів. Частиною угоди став Педру Перейра, який поїхав продовжувати кар'єру в Лісабон.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme