Новини з шостої палати: На Росії бачать Захарченка президентом України

Сайт російського телеканалу опублікував допис так званого політолога Андрія Іванова, який малює ватажка "ДНР" Олександра Захарченка новим президентом України

Серед аргументів на користь колишнього торговця курятиною наводяться такі: Захарченко виглядає набагато солідніше Петра Порошенка, передає Depo.Донбас з посиланням на сайт телеканалу Рен.

"Сміливий, мужній і, судячи з усього, корупції не потерпить... Головне - Захарченко може бути нормальним лідером, а не таким, як уже давно звикли на Україні, коли на безриб'ї і рак риба", - пише Іванов, який вважає себе політологом.

"Захарченко може стати реальним лідером для значної частини українського суспільства", - додає він.

Нагадаємо, ідея "Захарченко-президент України" - не нова. Сам ватажок у 2016 році неодноразово відповідав на питання своїх журналістів про президентські амбіції, мовляв, якщо "народ цього захоче, то я готовий".

Також представник "ДНР" на мінських переговорах Денис Пушилін 3 червня 2016 року в інтерв'ю російським ЗМІ марив, що у разі бойових дій "ДНР" розіб'є українську армію і "дорога на Київ для нас буде відкрита, а Олександр Захарченко зможе очолити набагато більші території".

"Чому б йому взагалі не стати при такому сценарії президентом нової України?" - сказав Пушилін.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme