UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Троїцькій через прорив водогону на дорозі утворилася ковзанка

Бригада "Водоканалу" ліквідовувала аварію у мороз: знайшли та замінили 7 метрів старої чавунної труби

На Троїцькій через прорив водогону на до…

Внаслідок аварії на мережі водопостачання по вул. Троїцькій, навпроти цегляного заводу, вздовж двадцяти метрів автодороги утворилася шар криги у два з половиною сантиметри. На ліквідацію аварії відправили спеціалістів НАПОРу-45, які відповідають за проведення робіт в Інгульському районі. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі "Водоканалу".

Бригадир Віталій Черкес розповідає, що найтяжче під час проведення робіт у подібних умовах – знайти місце аварії. Адже через низьку температуру вода пробиває собі дорогу не вгору, а під наклоном, тому відстань між місцем витоку назовні та місцем поламки трубопроводу може коливатися від п'яти до 10 метрів.

Проте слюсарі Володимир Москаленко, Сергій Холодар та Володимир Сокол відразу зорієнтувалися, що аварія могла статися на з'єднанні двох водогонів різного діаметру. Тому екскаваторнику Олегу Мішурі не довелося розривати місце підняття води назовні і продовжувати копати до ушкодженої труби. Тож після знаходження поламки справа залишилася за малим – заміною ділянки труби. Адже стари чавунний водогін вже віджив своє. Тому 7 метрів застарілої труби замінили на нову, пластикову.

Також у ліквідації аварії брали участь водій трактору Олександра Братченко та водій насосу Микола Ковтуненко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme