На двох житомирських поліцейських накинулись п'ятеро хуліганів

Фізичне з'ясування стосунків припинилось лише після попередження поліцейських про застосування зброї

На двох житомирських поліцейських накину…

В одному з сіл Пулинського району, що на Житомирщині, на слідчо-оперативну групу поліції напали п'ятеро хуліганів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

На вулиці населеного пункту автомобіль Ford Sierra, залишенй власником посеред дороги, заблокував проїзд. Спілкування поліцейських з водієм переросло у конфлікт, а згодом і в бійку, в якій взяли участь і пасажири автомобіля. Фізичне з'ясування стосунків припинилось лише після попередження поліцейських про застосування зброї. На підмогу правохоронцям прибула ще одна слідчо-оперативна група поліції.

У результаті поліцейські затримали п'ятьох чоловіків, віком від 23 до 32 років, жителів сусіднього села. Усі вони були нетверезі. Транспортний засіб разом із затриманими доставлено до відділення поліції.

В обох поліцейських, які зазнали нападу, діагностовано забої обличчя та тіла, один з них госпіталізований. Молодикам загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на термін до 5 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme