UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївському чиновнику, який сприяв розкраданню держкоштів, загрожує тюрма

Вказана особа неналежним чином здійснювала технічний нагляд за якістю капітального ремонту доріг

Миколаївському чиновнику, який сприяв ро…

Прокуратура Миколаївщини оголосила підозру про вчинення злочину підприємцю, який "недогледів" якість виконання ремонту доріг у Першотравенську. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

21 січня керівнику будівельного підприємства вже повідомлено про підозру у привласненні понад півмільйона бюджетних коштів при ремонті доріг у Першотравенську. З урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів вже 27 січня прокуратура оголосила підозру ще одній особі – підприємцю, який здійснює професійну діяльність, пов'язану з наданням публічних послуг.

Вказана особа неналежним чином здійснювала технічний нагляд за якістю та обсягами виконаних робіт капітального ремонту доріг, завдяки чому у підрядного підприємства виникла можливість не виконувати повністю всі роботи та привласнити понад півмільйона бюджетних коштів при ремонті доріг.

Підприємцю повідомлено про підозру за ч. 1, ч. 3 ст. 365-2 КК України (зловживання повноваженнями особою, яка надає публічні послуги з метою одержання неправомірної вигоди) та ч.3 ст.358 КК України (складання та видача особою, яка здійснює професійну діяльність, пов'язану з наданням публічних послуг, завідомо підроблених офіційних документів).

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та накладення арешту на майно останнього з метою забезпечення відшкодування шкоди, завданої злочином. Санкція статей передбачає покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme