UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївський поліцейський, який завадив вивозу партії зброї на Донбасі, отримав нагороду

Кінолог разом зі службовим собакою Діком знайшли в авто автомат, набої, димові шашки та магазини до зброї

Миколаївський поліцейський, який завадив…

Миколаївський поліцейський кінолог, який завадив разом зі сложбовим собакою вивозу озробєння на Донбасі, отримав подарунок від керівника поліції Миколаївщини. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції.

У грудні минулого року на блокпості у Покровську Донецької області молодший інспектор-кінолог кінологічного центру ГУНП в Миколаївській області сержант поліції Олександр Воробйов за допомогою службового собаки на прізвисько Дік завадив незаконному вивозу озброєння до Волинської області. Поліцейські зупинили автомобіль та під час спілкування водій почав нервувати, чим викликав підозру у вартових порядку.

Вирішивши більш ретельно оглянути авто, молодший інспектор-кінолог КЦ ГУНП в Миколаївській області, який перебував на території Донецької області у службовому відрядженні, за допомогою свого чотирилапого помічника виявив під сидінням автівки п'ять споряджених магазинів, в дверцятах – коробку з 20 набоями 7,62 калібру, а серед особистих речей – автомат "Форт", три димові шашки та дисковий магазин до автоматичної зброї.

Начальник ГУНП в Миколаївській області Юрій Мороз, подякувавши молодшому інспектору кінологічного центру сержанту поліції Олександру Воробйову, який вже повернувся зі службового відрядження додому, за сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов'язків, вручив йому цінний подарунок – наручний годинник.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme