Ходаковський розпатякався, як бойовики-дебіли "гатили " з житлових кварталів по ЗСУ

Екс-ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський розповів, як "ополченці" ще з початку бойових дій на Донбасі вели вогонь з житлових кварталів

Про це Ходаковський написав на своїй сторінці в Facebook, передає Depo.ua.

"... З вільних від бойової вахти бійців формувалися патрулі по місту, забезпечували порядок, закривали "наливайки" після восьмої вечора, і шинки, де нетверезі "круті хлопці" з численних на той час напіввійськових груп влаштовували розбирання - всяке бувало. І бувало, що відправляли підрозділи ганяти суміжників, щоб не стріляли з артилерії поблизу житлових кварталів. Одні любили, не обтяжуючи себе вибором позиції, виповзти до торгово центру "Ашан", і дати в напрямку противника пару-трійку залпів, не думаю, що коли полетить "ответка" - на такій дистанції розсіювання буде таким, що дістанеться всім, і багато , "- пише він.

Як зазначив бойовик, "інші ставали регулярно біля вентиляційного ствола шахти ім.Засядька, і тікали, як тільки починали бити по ним у відповідь".

Також Ходаковський висловив обурення, що бойовики досі стріляють з житлових кварталів.

"Мені цікаво, зараз, коли понастворювали стільки всяких "корисних"структур військового і напіввійськового крою, в яких відсиджуються ті, хто на війни не прагне, і хто повинен стежити за порядком - хоч хтось дивиться, щоб дебіли в формі не стріляли з позицій поруч з житловими кварталами?", - додав екс-ватажок бойовиків.

Нагадаємо, активні бої з проросійськими бойовиками в Авдіївці тривають вже третій день поспіль. Обстріли не вщухають, бойовики обстрілюють квартали мирних жителів з "Градів".

У місті оголошено надзвичайний стан. Сьогодні вже розпочалася евакуація мирних мешканців.

У зв'язку з цим президент України Петро Порошенко вирішив скликати воєнний кабінет РНБО.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme