UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницькі діти заблукали на Тернопільщині

Діти витратили усі кошти на солодощі і залишилися без грошей у чужому місті

Хмельницькі діти заблукали на Тернопільщ…

Приїхали до райцентру з сусідньої області та заблукали – така пригода трапилася з 8-річним хлопчиком та його старшою сестрою, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільщини.

До правоохоронців Лановецького відділення поліції зателефонувала місцева мешканка, яка на вулиці побачила маленького хлопчика та його сестру. Діти блукали між будинками і дуже замерзли. Ланівчанкапривела їх до свого помешкання, аби зігріти та нагодувати

"Поліцейські прибули за вказаною адресою. Вже доросла, однак на вигляд хвора дівчина, розмовляти відмовлялася, а хлопчик почав радо спілкуватися з правоохоронцями. Малий сказав, що вони родом з Хмельниччини, тож працівники поліції одразу направили орієнтування своїм колегам у сусідню область. Невдовзі знайшлися і батьки дітей", - йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, родина проживає у селі Попівці Хмельницької області. Діти самостійно добралися до Ланівець. Усі гроші, що мали при собі, мандрівники витратили на цукерки, а як дістатися додому не знали. На щастя, діти об'єктом злочинних посягань не стали, їх зігрітими і ситими передали до рук батька. Як стало відомо, це вже не перша подорож хмельничан.

На батьків мандрівників складено адміністративний протокол за невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme