Херсонській владі натякають: не підвищите тарифи на проїзд - Путін прийде (ДОКУМЕНТ)

УСБУ в Херсонській області надіслало меру обласного центру листа, в якому йдеться, що низькі тарифи на проїзд призведуть до соціального напруження, яке використають проросійські сили

Відповідний лист розмістила на своїй сторінці у "Фейсбуці" керуюча справами виконкому Херсонської міськради Катерина Гандзюк, передає портал Depo.Запоріжжя.

У листі Управління СБУ в Херсонській області зазначає, що тарифи на проїзд у Херсоні не переглядалися з 2014 року і на сьогодні не відповідають економічним реаліям і докоряє меру: Автотранспортні підприємства неодноразово зверталися до міськвиконкому з обґрунтуванням підвищення ціни на перевезення громадян, але проблеми з переглядом тарифів так і не було вирішено.

Через це в СБУ пророкують масові акції протесту перевізників, через які зросте соціальна напруга. "Що може бути використане проросійське налаштованими особами для розпалювання протестних настроїв у Херсоні та вчинення протиправних дій, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади", - йдеться у листі СБУ.

У свою чергу керуюча справами виконкому назвала лист СБУ "верхом цинізму". "Вони не дали нам купити тролейбуси, які дозволили б впливати на ринок перевезень, а тепер кажуть "Підвищуйте тариф, а то Путін нападе!", - зазначила Гандзюк.

Нагадаємо, стало відомо, що від завтра, 1 лютого, херсонські маршрутники можуть вдатися до страйку. Також повідомлялося, що раніше у Херсоні планувало придбати 12 вживаних тролейбусів, однак СБУ заблокувала угоду, побачивши і ній ознаки фіктивності.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme