Гройсман обіцяє вплинути на ситуацію в Авдіївці, як тільки припиняться обстріли

Для відновлення життєзабезпеченя Авдіївки мають бути повністю припинені обстріли, які бойовики здійснюють вже протягом двох діб

Про це він заявив журналістам, передає Depo.ua.

"Ситуація залишається складною, але є всі ресурси і можливості, щоб відновити енергопостачання, потрібен час, але найголовніше - це припинення обстрілів. Ми розуміємо, що це робиться навмисно, злочин проти невинних людей, які є жертвою агресії, яку Україна відчуває вже третій рік з боку Росії, її військ і найманців", - сказав глава уряду.

За його словами, наразі уряд робить робить все можливе, аби підтримати мешканців міста, проте головне - припинення обстрілів.

"Сьогодні всі служби працюють на місці, розгорнутий штаб, підготовані всі сценарії розвитку подій. Зрозуміло, що це величезний виклик для нас, але ми все зробимо, щоб впоратися з тією ситуацією. яка склалася. Хоча розуміємо, що безпосередньо на обстріли ми впливу не маємо. Треба, щоб режим тиші був забезпечений і тоді ми зможемо відновити тепло-, водо і енергопостачання в Авдіївці", - додав Гройсман.

Нагадаємо, сьогодні зранку бойовики знову пішли у наступ під Авдіївкою, проте сили АТО відбили атаку. У місті ввели надзвичайний стан і готуються до евакуації населення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme